Gotlandsägg
Gotlandsägg

Gotlandsägg

40 ägg i sekunden, 150 miljoner om året, rullar ut över landet från det svenska äggimperiet som styrs från Gotland. Minst 95 procent av våra ägg kommer från frigående höns. Våra kunder är både grossister och butiker. Vi är modiga och innovativa och vi utnyttjar modern teknik för att utveckla företaget.

Vi vågar vara annorlunda - och bättre! 
Med inställningen - Det du vill ha, det får du! - har vi skapat en trivsam arbetsmiljö för alla som deltar i äggproduktionen - hönor, anställda och kunder.

Gotlandsägg har också en stor del i Nobis Gårdar och nu köper vi alla våra ägg från Gotlandsägg i Stenkyrka, drygt en pall med 6000 ägg i veckan. Alla våra hotellgäster äter nu bruna ägg från bruna hönor eller vita ägg med extra gul äggula från vita hönor till frukost. Naturligtvis används dessa ägg också i all annan matlagning på våra restauranter.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Havor Gård

Havor – den gotländska gårdsgrisen, certifierad av Svenskt Sigill.
Gården är en släktgård i Havdhem på södra Gotland, som gått i arv far till son i 11 generationer.

Gotlandsägg

Vi vågar vara annorlunda - och bättre! Med inställningen - Det du vill ha, det får du! - har vi skapat en trivsam arbetsmiljö för alla som deltar i äggproduktionen - hönor, anställda och kunder.

Gotlands slagteri

Smak av Gotland är kött från djur som får växa sig starka och friska under översyn av uppfödare med lång tradition. Man har ofta haft samma arbete i flera generationer. På gårdarna odlar man så mycket som möjligt av fodret själva. Och räcker inte det, köper man det nästgårds.

Nobis Hotel Stockholm Furillen Hotell Gotland Hotel J Nacka Strand Stockholm Nattklubb Café Opera Stockholm Täby park Stockholm Hotel Skeppsholmen Stockholm Restaurang Stockholm Operakällaren Hotel in Stockholm Susanne af Stockholm