Vi ska aldrig tumma på kvalitén – det är en förutsättning för att kunna laga riktigt bra mat.

Stallmästaregården

Vår ambition med Nobis Gårdar är att, inom ramarna för en bra miljö, göra allt vi kan för att få en hållbar utveckling och stötta de Svenska bönderna så de kan fortsätta med sitt arbete som resulterar i vår fantastiska natur och världens bästa djurhållning som vi faktiskt har i Sverige. Ett kretsloppstänk, från jord till bord helt enkelt!

Fredrik Malmstedt, VD

Foto: Fredrik Persson

VAD ÄR NOBIS GÅRDAR?

Nobis Gårdar är ett nytt företag inom Nobiskoncernen där ambitionen är att förse alla restaurationer inom Nobis med högkvalitativt kött grönsaker från specifikt utvalda gårdar på Gotland, men också för att kunna säkra hela distributionsledet och hundraprocentigt kunna garantera ursprung och kvalitet. Detta ligger också helt i linje med Nobiskoncernens vilja att ligga i framkant vad gäller miljön.
Urvalet av samarbetspartners/gårdar (bönder) gör Fredrik Malmstedt och Stefano Catenacci.

Vi kommer att vara med i planeringen av samt informera alla kök om grönsaksåret så våra kockar vet när bönderna har saker klara för skörd. Tack vare vårt samarbete kommer våra kockar och bönder att kunna utbyta tankar och idéer med varandra i olika projekt och ges möjligheter att förmedla information i båda riktningarna.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Havor Gård

Havor – den gotländska gårdsgrisen, certifierad av Svenskt Sigill.
Gården är en släktgård i Havdhem på södra Gotland, som gått i arv far till son i 11 generationer.

Gotlandsägg

Vi vågar vara annorlunda - och bättre! Med inställningen - Det du vill ha, det får du! - har vi skapat en trivsam arbetsmiljö för alla som deltar i äggproduktionen - hönor, anställda och kunder.

Gotlands slagteri

Smak av Gotland är kött från djur som får växa sig starka och friska under översyn av uppfödare med lång tradition. Man har ofta haft samma arbete i flera generationer. På gårdarna odlar man så mycket som möjligt av fodret själva. Och räcker inte det, köper man det nästgårds.

Nobis Hotel Stockholm Furillen Hotell Gotland Hotel J Nacka Strand Stockholm Nattklubb Café Opera Stockholm Täby park Stockholm Hotel Skeppsholmen Stockholm Restaurang Stockholm Operakällaren Hotel in Stockholm Susanne af Stockholm